Mercedes-Benz Vito

Op de Mercedes-Benz bedrijfswagens Vito, Sprinter en Citan zijn elk vier tot acht optiepacks met voordeel te bestellen. Combineren betekent meer korting.

De bedrijfswagendealers van Mercedes-Benz bieden bestelwagens in alle maten. Op drie ervan kun je tijdelijk actiepacks met voordeel bijbestellen. Welke dat zijn, waaruit de pakketten bestaan en hoeveel korting je ontvangt verschilt per bestelwagenmodel. 

Bij de Sprinter zijn vier actiepacks leverbaar, inclusief het Audio- en navigatiepakket voor de Chassis Cabine-uitvoering. Het voordeel varieert van rond de 600 euro tot maximaal 857 euro op het Comfortpakket, dat onder meer een comfortbestuurdersstoel met verwarming, lederen stuurwiel en automatische airconditioning biedt. 

Het voordeel op de Citan begint bij 104 euro voor het Interieurpakket (stoelverwarming en meer) maar loopt op tot 1.506 euro bij het pack Perfect to Go Edition. Dit pakket bestaat uit een radio, boordcomputer, cruise control, licht- en regensensor, comfortstoel enzovoort. Bovendien is het pack te combineren met het Audio- en navigatiepakket, voor extra voordeel. 

Voor het model Vito zijn niet minder dan vijf packs en drie interieurlijnen afgeprijsd. Zo kun je op de Line Ambition tot wel 1.701 euro korting ontvangen. Een lichtassistent, volautomatische airco, multifunctioneel stuurwiel, comfortbestuurdersstoel en meer aantrekkelijke opties vormen samen deze uitrustingslijn.