Renault Zoe 2020

Zakelijke rijders die snel een leasecontract aangaan voor de vernieuwde Renault Zoe profiteren van Early Birds voordeel. Ook bij inschrijving voor de preview.

Renault heeft de Zoe aantrekkelijker gemaakt. De elektromotor is krachtiger (nu 100 kW, het equivalent van 136 pk), het accupakket heeft een grotere capaciteit (52 kWh) en de laadsnelheid is verbeterd. De actieradius heeft nu een WLTP-waarde van 395 km. 

De Renault-dealers kunnen nog dit jaar een beperkte voorraad van de vernieuwde Zoe leveren. Dat is gunstig, want met een consumentenadviesprijs vanaf van 33.590 euro kom je dan nog 5 jaar lang in aanmerking voor het lage bijtellingstarief van 4 procent. Dat is een netto bijtellingsbedrag vanaf 42 euro per maand. 

Bovendien beloont Renault jou als jij een leasecontract aangaat voor een van de vernieuwde Zoe-exemplaren uit voorraad: je profiteert van een upgradeversie ter waarde van maximaal 1.600 euro. Wil je eerst meer zien en weten? Schrijf je dan in om de Zoe te ontdekken tijdens de preview. Daar kun je 500 euro aan Early Birds accessoires verzamelen. Maar wacht niet te lang: 'op = op'.