i-Ready Lease van BMW

BMW heeft een speciale actie voor wie twijfelt over het leasen van een elektrische auto. Je kunt nu een BMW met brandstofmotor rijden en over 2 jaar boetevrij overstappen op een elektrisch model.

Ben je net als BMW nog niet helemaal klaar voor elektrisch rijden, dan heeft het merk nu een oplossing. Met een speciaal leasecontract kun je over 2 jaar, als de eerste elektrische BMW’s met ‘long range’ op de markt komen, boetevrij overstappen. Bijvoorbeeld op de BMW i4 of de iNext.

Met dit speciale contract kun je na minimaal 24 maanden een nieuwe BMW met stekker leasen. Dit kan een volledig elektrische auto zijn, maar ook een plug-in hybride. Uiteraard wordt de leaseprijs dan wel aangepast aan de waarde van de nieuwe auto die je gaat rijden.  Het overstappen is overigens niet verplicht, je kunt ook gewoon de gehele looptijd met dezelfde (brandstof-)auto blijven rijden.

Deze actie is geldig voor zowel zakelijke als particuliere leaseklanten. Je betaalt voor deze optie 10 euro per maand extra met zowel private lease als (zakelijke) operational lease. De meerprijs komt te vervallen na het overstappen op een nieuwe stekker-BMW.