Land Rover Discovery Sport

Om de introductie van de vernieuwde Discovery Sport kracht bij te zetten komt Land Rover met twee Launch Editions. Deze aanbieding snijdt aan twee kanten hout, want je betaalt minder en je krijgt meer.

De Land Rover Discovery Sport Launch Edition en R-Dynamic Launch Edition zijn vanaf nu verkrijgbaar. Beide versies zijn duizenden euro’s goedkoper dan de uitvoeringen waarop ze gebaseerd zijn, terwijl de uitrusting is uitgebreid met diverse interessante extra’s.

Launch Edition

De reguliere Discovery Sport Launch Edition is gebaseerd op de S-uitvoering. De extra’s zijn led-mistlampen, een elektrisch bedienbare achterklep, stoelen met generfd leer, zwarte hemelbekleding, elektrische stoelverstelling en -verwarming en een 18 inch reservewiel. De Discovery Sport Launch Edition is verkrijgbaar met een 150 pk sterke dieselmotor en een benzinemotor met 200 pk, beide met automaat en vierwielaandrijving. De vanafprijs bedraagt 62.990 euro, 4.000 minder dan de S-uitvoering.

R-Dynamic Launch Edition

Ook de sportieve R-Dynamic S-uitvoering is als Launch Edition te verkrijgen. Je krijgt dan alle extra’s van de reguliere Launch Edition, aangevuld met een panoramadak en 18 inch lichtmetalen wielen. De Discovery Sport R-Dynamic Launch Edition is verkrijgbaar met de eerder genoemde motoren, vanaf 66.990 euro. Dat is 3.250 euro minder dan het merk vraagt voor de Discovery Sport R-Dynamic S waarop de Launch Edition is gebaseerd.