Mitsubishi biedt tijdelijk de Space Star Libelle Edition, in samenwerking met damestijdschrift Libelle. Deze limited edition is uitgerust met enkele onderscheidende extra’s.

De Mitsubishi Space Star Libelle Edition is te herkennen aan de stootlijsten met Libelle-logo. Binnenin is het speciale model aangekleed met vloermatten met Libelle-logo, een kledinghanger aan de voorstoel, zwarte interieurlijsten en specifieke instaplijsten.

De uitrusting van de Libelle Edition wordt verder aangevuld met led-interieurverlichting en een achteruitrijcamera. Bovendien krijgen alle kopers zestien Libelle Specials. De extra’s komen bovenop de uitrusting die al aanwezig is, zoals lichtmetalen wielen, een navigatiesysteem, licht- en regensensoren en privacy glass. De waarde van de Libelle-uitrusting bedraagt 1.255 euro, maar je betaalt er slechts 255 euro voor. Het voordeel is dus 1.000 euro.

Mitsubishi levert de Space Star Libelle Edition altijd met 1.0 Cleartec benzinemotor, vanaf 16.185 euro. Een automaat kost 2.000 euro extra. Private leasen kan vanaf 249 euro per maand.