Opel Crossland X

Opel verkoopt zijn voorraadauto's met grote kortingen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, waaronder de Adam, Corsa en Grandland X.

Als je een Opel uit voorraad koopt krijg je extra korting. De afgelopen maanden introduceerde Opel veel nieuwe en vernieuwde modellen, waardoor de uitgaande versies nu met grote kortingen worden verkocht. Op geselecteerde voorraadmodellen die bij dealers door het hele land staan krijg je heel veel korting. Het bedrag verschilt per auto en maar kan oplopen tot maar liefst 7.500 euro.

Op de Opel Karl krijg je maximaal zo’n 1.500 euro korting, op de Adam, Corsa en Mokka kan het vooraadvoordeel oplopen tot meer dan 4.000 euro en bij de Astra zelfs tot 5.000 euro. Ook van de Zafira heeft Opel nog een aantal voorraadmodellen staan, met maximaal 6.500 euro korting. Op de Grandland X is het meeste voordeel te halen, voor sommige voorraadmodellen betaal je 7.500 euro minder dan in de prijslijst staat.

Het aanbod wisselt per dag, op de website van Opel kun je zelf bekijken welke auto's er tussen het actie-aanbod staan.

Gratis trekhaak

Als je een Astra, Crossland X of Grandland X uit X uit voorraad koopt, krijg je naast het voorraadvoordeel een gratis trekhaak.