Volkswagen Transporter T6

Verfraai je Volkswagen Transporter bestelbus met een van de drie uitrustingslijnen. De Volkswagen Bedrijfswagendealer bezorgt je hiermee extra comfort en een lekkere korting.

Iedere Gesloten Bestelwagen van Volkswagen komt met een bruikbare standaarduitrusting. Wil je extra comfort, kies dan een van de praktische uitrustingslijnen die nu tegen voordeelprijs aangeboden worden. Deze korting kan oplopen tot 3.815 euro.

Op de Transporter Gesloten Bestelwagen uit voorraad zijn (naast de T-Edition, zie hiervoor de aparte actie in deze rubriek) drie voordelige uitrustingslijnen beschikbaar. De Trendline (van 1.805 voor slechts 500 euro) bestaat uit Climatic airco, het radiosysteem Composition Audio inclusief telefoonvoorbereiding en een Comfort-bestuurdersstoel met armleuningen.

De Comfortline (met 2.215 euro voordeel nu voor 1.425 euro) is uitgebreider. Onder andere cruise control, een parkeerhulp achter, mistlampen vóór en het Licht- en zichtpakket maken er ook deel van uit. 

De Highline biedt het meeste voordeel (3.815 euro, nu voor 2.850 euro) en de meeste accessoires. Naast eerdergenoemde features maken tevens lichtmetalen wielen Clayton, een parkeerhulp voor, het Exterieurpakket, een multifunctioneel lederen stuurwiel en verwarmbare ruitensproeiers vooraan de auto deel uit van de uitrustingslijn. 

De Volkswagen Transporter Gesloten Bestelbus inclusief de Trendline is al leverbaar vanaf 21.900 euro. De prijs van de Comfortline begint bij 22.825 euro, die van de Highline bij 24.250 euro. Vraag de Volkswagen-dealer naar de voorraad.