Skoda Scala

Bij private lease van een Skoda Scala of Octavia Combi ontvang je tijdelijk tot 30 euro per maand korting op het leasetarief. Over de gehele looptijd kan het voordeel oplopen tot 1.440 euro. 

Tijdelijk bieden de Skoda-dealers voordelige private lease aan voor de Skoda Scala en Octavia Combi. Op voorraadmodellen bespaar je tot 30 euro per maand. Over de gehele looptijd van 48 maanden loopt dit voordeel op tot maximaal 1.440 euro. 

De actieprijs van de Skoda Scala ligt op 319 euro per maand voor de Active-uitvoering, bij 10.000 te rijden kilometer per jaar. Er gelden ook actietarieven op de uitvoeringen Ambition, Sport Business en Business Edition. Voor de Octavia Combi Business Edition betaal je nu slechts vanaf 399 euro per maand. Ook de Business Edition Plus is te leasen.

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • elke maand voordeel
  • tot € 1.440,-
  • Keurmerk Private Lease

Private lease is handig: voor een vast bedrag per maand zorgt de dealer voor alle autozaken, zoals belastingaangifte, verzekering en het nodige onderhoud. Bovendien heb je zicht op de kosten, naast het maandbedrag ben je alleen nog verantwoordelijk voor de variabele kosten zoals brandstof. 

Let op, de actie geldt zolang de voorraad strekt. Bestel dus op tijd jouw Scala of Octavia Combi bij de dealer. Voor het leaseproduct worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Het private leaseproduct is ondergebracht bij Skoda Financial Services. Voor deze actie geldt het Keurmerk Private Lease. 

Update

Skoda heeft deze actie verlengd tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. Leaseprijzen aangepast naar prijspeil februari 2020.