Volkswagen Touran

Ook in 2020 krijg je bij de Volkswagen-dealer extra inruilvoordeel bovenop de waarde van je in te ruilen auto. Afhankelijk van het model dat je bestelt kan de inruilpremie oplopen tot 3.000 euro.

Net als voorgaande jaren kun je bij de Volkswagen-dealer terecht om je huidige auto tegen een goede prijs in te ruilen. Bestel een nieuwe Volkswagen uit voorraad; op bijna alle modellen ontvang je een inruilbonus. Die komt bovenop de waarde van je in te ruilen auto. 

De hoogte van het extra inruilvoordeel varieert van 500 euro tot wel 3.000 euro. Het is maar net welke nieuwe auto je bestelt. De hoogste premie geldt voor de Volkswagen e-Up, die daarmee al vanaf 20.830 euro verkrijgbaar is. 

Vraag de Volkswagen-dealer naar de mogelijkheden. De actie geldt bij aankoop van de Volkswagen Up!, e-Up!, Polo, T-Cross, T-Roc, Golf Variant, Tiguan, Tiguan Allspace, Passat, Passat Variant en Arteon.

Rekenvoorbeeld e-Up! (32,3 kWh) automaat
Consumentenadviesprijs € 23.830,-
Af: extra inruilvoordeel - € 3.000,-
Actieprijs € 20.830,-

Update

Volkswagen heeft deze actie verlengd tot en met 30 juni 2020 of zolang de voorraad strekt. De actie geldt alleen nog op auto's uit voorraad. Bij modellen met meeruitvoeringen betaal je de opties volgens de prijslijst. Vanafprijs e-Up! en rekenvoorbeeld aangepast naar prijspeil april 2020. Actie geldt niet langer voor Touran en brandstof Up!.