Ford Transit bedrijfswagens

Ford geeft tijdelijk heel veel korting op zijn bedrijfswagens, de Transit Courier, Transit Connect, Transit Custum en Transit. Naast een upgradebonus ontvang je op geselecteerde voorraadmodellen extra voordeel.

Ford geeft tijdelijk een Upgrade Bonus waarmee je de Transit-modellen gratis kunt aankleden, bijvoorbeeld met extra accessoires of opties of door te upgraden naar een hoger uitrustingsniveau. Je kunt het bedrag ook besteden aan een serviceplan of gewoon als korting gebruiken op de aanschafprijs.

De korting verschilt per model en uitvoering. Op de kleinste bedrijfswagens, de Transit Courier, bedraagt het voordeel 500 tot 1.250 euro, afhankelijk van welke uitvoering je kiest. Op de Transit Connect krijg je 750 tot 1.500 euro om te besteden aan een upgrade en op geselecteerde voorraadmodellen nog eens 500 euro extra.

Op de middelgrote bedrijfswagen Transit Custom is het maximale voordeel 3.500 euro, waarvan 500 euro op bepaalde voorraadauto’s. Het voordeel per uitvoering loopt van 1.500 euro op de Ambiente tot 3.000 euro op de Transit Custom Sport. Op de grootste bedrijfswagen, de Transit, krijg je maximaal 4.000 euro voordeel. Het upgradevoordeel bedraagt 2.000 tot 3.500 euro en daar komt nog 500 euro bij als je kiest voor een voorraadmodel met navigatiesysteem.