Renault Clio Estate

Nog tot en met 30 juni kun je de Renault Ready to Go-voorraadmodellen aanschaffen met voordeel, tot wel 3.800 euro.

Op bijna elke Renault-personenauto die je nu nieuw koopt, verstrekt de Renault-dealer nog tot eind deze maand Ready to Go-voorraadkorting. De hoogte daarvan varieert per model. Bestel je een Twingo, dan ligt het voordeel momenteel op maximaal 1.300 euro, bij een nieuwe Clio hatchback Bi-Fuel in Zen-uitvoering op 1.800 euro, terwijl de Clio Estate goed is voor 2.800 euro korting. Op de (Grand) Scénic en de Talisman (Estate) ontvang je 2.500 euro, op de Mégane (Estate) wel 3.500 euro en op de Kadjar liefst 3.800 euro.

Vraag de Renault-dealer welke exemplaren in aanmerking komen. De actie geldt namelijk alleen op geselecteerde voorraadmodellen. Wil je het model bestellen met private lease, kijk dan in onze actierubriek naar het voordeel dat daarvoor geldt. Deze voorraadactie kan worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod. De dealer kan je daar meer over vertellen.

Rekenvoorbeeld Clio Estate TCe 100 Bi-Fuel Zen 
Consumentenadviesprijs € 19.090,-
Easy Life-voordeel - € 1.800,-
Actieprijs € 17.290,-

Update

Renault heeft de actie nogmaals verlengd, deze geldt nu tot en met 30 juni 2020 (tevens uiterste registratiedatum) maar zolang de voorraad strekt. In juni ontvang je op de specifieke Ready to Go-modellen ook een accessoirecheque met een besteedbare waarde tot 500 euro. Rekenvoorbeeld aangepast naar situatie juni.