Van de toegevoegde uitrusting op de Citroën C3 Aircross C-Series ontvang je 1.500 euro aan accessoires gratis. Deze Collector's Edition is wel heel aantrekkelijk.

Citroën presenteert vanaf februari een nieuwe Collector's Edition, de C-Series, gebaseerd op de SUV C3 Aircross in Feel-uitrusting. Het gaat om een model dat bijzonder aantrekkelijk is uitgerust; de waarde van de toe te voegen accessoires ligt op 3.600 euro. Citroën geeft 1.500 euro hiervan gratis weg. Zo kun je dit speciale model al vanaf 25.890 euro rijden. 

De C-Series zit vooral goed in z'n infotainment, met features als Connect Nav DAB+, een touchscreen, navigatie, Mirror Screen met Apple CarPlay-smartphone-uitwisseling en diverse online diensten. De overige standaarduitrusting omvat een regensensor, parkeersensoren achter, automatische airco, stoffen bekleding met accentstiksels, elektrisch verstel-, inklap- en verwarmbare buitenspiegels, dakrails, 16 inch lichtmetalen wielen enzovoort. 

De SUV is verkrijgbaar met 110 pk benzinemotor, vanaf 25.890 euro. De dieseluitvoering bestel je vanaf 30.420 euro en die met EAT6-automaat vanaf 32.420 euro.