Citroën C5 Aircross

Private lease van de Citroën-SUV's C3 Aircross en C5 Aircross is tijdelijk voordelig. Lease een voorraadmodel en je bent tot 1.920 euro voordeliger uit.

Het privéleasen van de Citroën C3 Aircross of C5 Aircross is tijdelijk voordelig. Kies een exemplaar uit geselecteerde voorraad en elke maand weer ontvang je korting op het leasetarief. Zo kun je de C5 Aircross PureTech 130 S&S Feel nu all-in rijden vanaf 489 euro per maand in plaats van 529 euro. Na afloop van het 48 maanden durende contract is het voordeel opgelopen tot 1.920 euro. 

Met het voordelige private lease-product kun je jaarlijks 10.000 km rijden. Het wordt aangeboden door Citroën Private Lease en uitgevoerd door de dealer. Deze regelt alles voor je, van het rijklaar maken, via het betalen van belasting en verzekering, tot het onderhoud. Zelf ben je alleen nog verantwoordelijk voor variabele kosten als brandstof en boetes. Je kunt terugvallen op het Keurmerk Private Lease. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • elke maand voordeel
  • Keurmerk Private Lease

Onder de actie vallen de uitrustingen Live (vanaf 349 euro per maand all-in), Feel, Shine en Origins van de C3 Aircross en de C5 Aircross Feel en Shine. Deze zijn, tegen beperkte meerprijs, uit te rusten met extra accessoires. Ook kun je private lease-voorzieningen bijbestellen zoals winterbanden of aanvullende verzekeringen. Vraag de Citroën-dealer naar de mogelijkheden.

Update

Registratie en afmelden uiterlijk 31 maart 2020. Actie geldt zolang de voorraad strekt. C3 Aircross Live toegevoegd.