Op de Autosalon van Genève, die van 5 tot 15 maart wordt gehouden, onthult Fiat de nieuwe 500 Electric. Fiat-dealer Mobility Group Haaker biedt nu al de mogelijkheid om je vrijblijvend in te schrijven voor dit nieuwe model. Alle geïnteresseerden maken bovendien kans om mee te gaan naar de wereldpremière in Genève!

Fiat begint in 2020 aan een nieuw hoofdstuk. Op de autosalon van Genève onthult het merk de 500 Electric, een volledige nieuwe generatie van de stadsauto maar dan met elektrische aandrijving. Bij Fiat-dealer Mobility Group Haaker kun je nu alvast je interesse registreren, zodat je straks als een van de eersten de nieuwe 500 kunt bestellen en rijden. Maar dat is nog niet alles, want Mobility Group Haaker neemt een paar geïnteresseerden mee naar de onthulling op de Autosalon van Genève. Zou het niet fantastisch zijn als je de nieuwe Fiat 500 Electric kunt bewonderen op het podium van de belangrijkste autoshow van Europa?

De nieuwe Fiat 500 Electric belooft een bijzondere auto te worden. Het is één van de beroemdste autodesigns ter wereld, maar dan in een nieuw jasje gestoken en gecombineerd met de nieuwste technologie en een krachtige, elektrische aandrijving. Stijlvol en schoon stadsvervoer, klaar voor toekomst.

Hier aanmelden