Peugeot 508 SW

De nieuwe plug-in hybride Peugeot 508 SW Hybrid verschijnt als Première. Dat is een speciale uitvoering voorzien van extra uitrusting, die je helemaal gratis krijgt. 

De introductieuitvoering Première van de Peugeot 508 SW Hybrid krijgt 3.000 euro aan extra uitrusting mee. Daarvoor betaal je als koper geen cent. Net als het GT-uitrustingsniveau krijg je de 508 Hybrid 225-e EAT8 Première mee vanaf 57.840 euro. Maar dan met extra's.

De toegevoegde features bestaan uit een panoramisch schuifdak, handsfree achterklep, een 7,4 kW on-board accu-oplader en vernismetaallak. Je kunt kiezen uit de lakkleuren Noir Perla Nera, Rouge Ultimate en Blanc Nacré. Net als de GT beschikt de Première standaard over led-koplampen en -achterlichten, diefstal-alarm, een rijstrookassistent, adaptieve cruise control, 18 inch two-tone lichtmetalen wielen, de digitale i-Cockpit, leder/alcantara bekleding, het Focal Premium hifi-systeem, DAB+ en meer. 

Alle voordelen op een rij

  • hybride = zuinig
  • gratis extra's 
  • t.w.v. € 3.000,-

Met de plug-in hybride Peugeot kun je (theoretisch) tot 54 km uitstootloos rijden. Daarmee bespaar je op brandstofverbruik.  Het accupakket is in minder dan 2 uur volledig op te laden. Het totale systeemvermogen ligt op 225 pk, het koppel is onmiddellijk na starten beschikbaar. De EAT8-automaat is standaard op de hybride.