De Citroën C4 Cactus is te bestellen als C-Series, met subtiele roodaccenten aan in- en exterieur. Op de toegevoegde accessoires ontvang je 960 euro korting.

Citroën heeft de C4 Cactus in Feel-instapniveau genomen en daar een reeks extra's aan toegevoegd. Daarnaast heeft het de auto met subtiele rode accenten afgewerkt. Voilà, dat is de C4 Cactus C-Series. De waarde van de extra's bedraagt 1.550 euro, maar jij betaalt daarvan slechts 590 euro. De overige 960 euro neemt Citroën voor eigen rekening. 

Bekijken we de C-Series, dan zien we Citroën Advanced Comfort Stoelen met stoffen bekleding in grijs/rood met witte stiksels. Ook de vloermatten, dashboardonderdelen en deurgrepen zijn in deze tinten uitgevoerd. Aan de buitenzijde zijn de Airbump-luchtkussentjes en mistlampen van rode accenten voorzien. De speciale C4 Cactus heeft getinte ruiten achteraan en elektrisch inklapbare buitenspiegels. 

In de auto beschik je over Citroën Connect Nav DAB+ infotainment. Dit biedt onder meer spraakbesturing, Mirror Screen met Apple CarPlay smartphone-uitwisseling, vier keer per jaar navigatie-kaartupdates, plus een abonnement van 36 maanden op Citroën Connected Services.

De C4 Cactus C-Series is nog altijd met dieselmotor beschikbaar, echter niet langer met automaat. De handgeschakelde 100 pk sterke uitvoering is verkrijgbaar vanaf 28.050 euro. Wel is nu een C4 Cactus C-Series leverbaar met PureTech 110 S&S-benzinemotor, vanaf 25.140 euro.

Update

Leverbare motoriseringen aangepast naar situatie juli 2020.