Audi Q3 Sportback

Speciaal voor zakelijke rijders is er de Business Edition van de Audi Q3 en Q3 Sportback, verkrijgbaar tegen een voordelige prijs - en dus lage bijtelling.

Audi presenteert een tijdelijke, speciale uitvoering van de SUV Q3 en de Q3 Sportback. De Business Edition is speciaal samengesteld voor jou als zakelijk rijder. Voorzien van een representatieve en comfortuitrusting kun je de Q3 Business Edition bestellen tegen een voordelige prijs - en dus lage bijtelling: vanaf 48.800 euro. De prijs van de Q3 Sportback Business Edition begint bij 51.750 euro. 

De Q3 (Sportback) Business Edition is standaard uitgerust met de Pro Line. Daarbovenop krijgt deze versie mooie uitrustingsdetails mee, zoals de Advanced exterieurbumpers, een zwarte grille, wielkastranden en dorpellijsten in grijs metallic lak, zilverkleurige randen om de luchtinlaten van de voorspoiler en een diffuser in de matte variant 'zilver optiek'. 

Ook wordt de Business Edition aangevuld met het MMI-navigatiesysteem, inclusief verkeersbordherkenning. De verlichting bestaat uit Full led-koplampen, led-achterlichten, licht- en regensensor, allweatherlight en statische bochtenverlichting. De lichtmetalen wielen zijn 18 inch groot en komen in het '5-arm' design. Je kunt de Business Edition uit voorraad bestellen.