Audi Q3

Voordelig uit voorraad leverbaar: de Audi Q3 en Q3 Sportback S Edition. Deze bijzondere uitvoering is voorzien van fraaie exterieurdetails, sportieve interieurfeatures en handige accessoires.

De Audi Q3 S Edition en de Q3 Sportback S Edition zijn alleen uit voorraad leverbaar - maar wél voordelig. Je hoeft namelijk niet te betalen voor een deel van de meeruitrusting. En die bestaat uit een lange lijst features. Hier volgt een bloemlezing van de extra's bovenop de Pro Line. 

De aankleding van de buitenzijde bestaat uit onderdelen zoals bijvoorbeeld S Line exterieur-bumpers, zwarte grille, voorspoiler in carrosseriekleur, mat zwarte diffuser en verlichte instaplijsten. Rvs pedalen, sportstoelen voorin met zijwangen van zwart leder, de achterbank Plus en donkere hemelbekleding zijn eveneens aanwezig. De S Edition heeft standaard een Audi-sound system, plus MMI-navigatie met verkeersbordenherkenning.

Je kunt de Q3 S Edition bestellen voor de voordeelprijs vanaf 51.290 euro; de Q3 Sportback S Edition vanaf 54.240 euro. Je hebt keuze uit diverse benzine- en dieselmotoren, alle in combinatie met automaat.