Kia XCeed

Bij de nieuwe Kia XCeed kun je een aantrekkelijk Design Pack bestellen. Ter introductie vraagt Kia hier slechts 1.250 euro voor.

Een aangename verrassing van de nieuwe generatie Kia Ceed vormt de XCeed: de bekende compacte familieauto in SUV-achtige uitvoering. De auto is inmiddels leverbaar. 

Ter kennismaking kun je gebruikmaken van een leuk aanbod: op de XCeed in DynamicPlusLine-uitrustingsniveau kun je het Design Pack bijbestellen voor slechts 1.250 euro. Het pakket is enkele duizenden euro's waard.

Met dit pack voeg je fraaie elementen toe aan je XCeed: een 12,3 inch groot digitaal en interactief instrumentencluster, een glazen schuif/kanteldak, aluminium pedalen, zwarte hemelbekleding, het Quantum Yellow-interieurpakket en buitenspiegels uitgevoerd in zwarte hoogglans. 

De Kia XCeed DynamicPlusLine is verkrijgbaar vanaf 31.495 euro, met 120 pk-benzinemotor. Ook is de benzinekrachtbron in 1.4 T-GDi-uitvoering leverbaar, met 140 pk en optioneel een 7-DCT-automaat. Verder kun je kiezen voor de 204 pk sterke 1.6 DCT7-uitvoering.