Mercedes-Benz S-Klasse

Vind jij de Mercedes-Benz S-Klasse al groots? Met het Grand Edition-pakket komt er nog een schepje bovenop. Van de extra uitrusting ontvang je 19.051 euro aan accessoires gratis.

Mercedes-Benz presenteert de S-Klasse Limousine Grand Edition, een speciale uitvoering die verkrijgbaar is bij de meeste reguliere benzine- en dieselmotoriseringen. De AMG Line, een uitrustingslijn met allerhande sportieve AMG-opties, vormt de basis van de Grand Edition. Daarbovenop komen extra's, die je voor 9.922 euro bij jouw nieuwe S-Klasse bestelt. De overige 19.051 euro aan additionele features ontvang je gratis van het merk. 

Het gaat om 20 inch 10-spaaks lichtmetalen AMG-velgen in hoogglans zwart met bijbehorende banden, het uitgebreide Premium Plus-pakket, donkergetint en warmtewerend glas rondom vanaf de B-stijlen, interieursierdelen in zwart essenhout, DAB+ digitale radio, USB-poorten achterin en multifunctionele telefonie. Zonder meerprijs kun je bovendien nappalederen bekleding uitzoeken in diverse tinten of kleurcombinaties.