Mercedes-Benz S-Klasse Coupé

Voor de S-Klasse heeft Mercedes-Benz drie voordeelpakketten beschikbaar. Afhankelijk van de uitvoering die je bestelt kan het voordeel oplopen tot bijna 4.000 euro.

Als je een Mercedes-Benz S-Klasse Limousine, Cabrio of Coupé nieuw aanschaft, kun je er een of meerdere voordeelpacks bijbestellen. Het exacte voordeel is afhankelijk van welk model en welke uitvoering je gaat rijden. Het kan honderden euro's zijn, meestal enkele duizenden euro's of oplopen tot het maximale voordeel van bijna 4.000 euro. Dit zit in de actieprijs van het pakket verwerkt.

Het gratis deel accessoires van het Premium-pakket is tussen de 900 en 1.519 euro waard. Dit pack bestaat in elk geval uit het Keyless Go-pakket, stoelventilatie en -verwarming voorin, het Rijassistentiepakket en het (Remote) Parkeerpakket inclusief 360 graden camera. Op de limousine zit bijvoorbeeld ook een panoramadak, terwijl de Cabrio en Coupé van Airscarf of van het Memory-pakket voorzien worden. 

Het meeste voordeel krijg je op het Premium Plus-pakket: minstens 2.740 euro, maximaal 3.987 euro. Behalve bovengenoemde opties krijgt je S-Klasse onder meer ook bekleding in nappaleder, een Head-Up Display, het Air Balance-pakket, Energizing-comfortprogramma en een Burmester Surround Sound System. 

Het Executive-pakket Achter is alleen bestemd voor de lange uitvoeringen van de S-Klasse Limousine, plus de S 600 met V12-motor en de performanceversie AMG S 63 4Matic+ van de sedan. Met een voordeel van maximaal 780 euro beschik je in de nieuwe Mercedes over een Zonweringpakket, automatische airco Thermotronic achterin, Easy Adjust-hoofdsteunen voorin, stoelventilatie en -verwarming achter op de elektrisch verstelbare zitplaatsen met geheugenfunctie. 

Je Mercedes-Benz-dealer kan je vertellen welke packs beschikbaar zijn voor het model dat jij wilt bestellen, en de prijs die bij jouw uitvoering hoort.