Wie een nieuwe Mercedes-Benz GLA, GLE of GLS aanschaft, kan daarbij een voordelig accessoirepack krijgen. De korting per pakket kan oplopen tot 3.159 euro.  

Het pakketvoordeel op een nieuwe Mercedes-Benz GLA, GLE allrounder en de nieuwe GLS is aanlokkelijk. Ieder pack biedt aantrekkelijke, extra opties waarvan een deel gratis is. Het pakketvoordeel ligt maximaal op 3.159 euro.

Tenminste... als je twee of drie packs bestelt die te combineren zijn loopt het voordeel natuurlijk ook op. Voor elk van de Mercedes-modellen zijn er namelijk drie verschillende packs: het Premium-pakket, het Premium Plus-pakket en een modelafhankelijk pack. 

Mercedes-Benz GLA

Voorbeeld: de Mercedes-Benz GLA

Het Premium-pakket voor de GLA (maximaal 1.902 euro aan gratis opties inbegrepen) omvat Keyless Go, stoelverwarming voorin met viervoudig verstelbare lendensteun, de Garmin Map Pilot-navigatie, het Mediadisplay, een achteruitrijcamera, Parkeerpilot, Spiegelpack en Easy Pack-achterklep.

Het uitgebreider Premium Plus-pakket (tot 3.159 euro voordeel) biedt ook nog een panoramaschuifdak, Parkeerpakket met 360 graden camera, elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie voorin en het Harman Kardon Logic surround sound system. Tevens kun je op de GLA kiezen voor het Businesspakket (501 euro aan opties gratis) bestaande uit een selectie van de Premium-pack accessoires.

In het geval je de Mercedes-Benz GLE bestelt kun je het - anders samengestelde - Premium (Plus)-pakket combineren met het 7-Zits-pakket; daarmee heb je onder meer een derde zitrij. Voor de GLS is er het Executive-pakket Achter met comfortfeatures voor zakenmensen die gereden worden. Vraag de Mercedes-Benz-dealer naar de mogelijkheden voor het door jou te bestellen model, de pakketen en hun actieprijzen en naar de (totale) korting voor jou.