Mercedes-Benz A-Klasse

Bij een groot aantal nieuwe Mercedes-Benz-personenauto's kun je voordeelpakketten bestellen. Per pack kan het maximale voordeel oplopen tot 4.598 euro. En dan kun je de packs soms ook nog combineren. Tel uit je winst!

Bestel je een nieuwe Mercedes-Benz, informeer dan bij de dealer naar de beschikbare voordeelpakketten. Daarmee krijg je extra accessoires die deels gratis zijn. Afhankelijk van het te bestellen model en de uitvoering verschilt het voordeelbedrag. Maximaal ligt het echter op 4.598 euro. Sommige packs zijn bovendien te combineren, dan ben je nóg voordeliger uit.

Voor ondergenoemde modellen zijn drie voordelige pakketten te verkrijgen: het Advantage-pack, het Premium-pack en het Premium Plus-pakket. De inhoud en korting zijn modelafhankelijk. Inhoudelijk gaat het meestal om populaire features, zoals navigatie, achteruitrijcamera, stoelverwarming, een audiosysteem enzovoort.

Bij het schrijven van dit artikel krijg je de hoogste korting (1.392 euro) op het Advantage-pakket bij een nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet. Bij het Premium-pakket loopt het voordeel op tot 3.993 euro, in het geval van de A-Klasse. Het allerhoogste voordeelbedrag, 4.598 euro, verstrekt het merk op de GLC Coupé Premium Plus-pack. Vraag de Mercedes-Benz-dealer naar de mogelijkheden en prijzen voor het model van jouw wensen. 

De volgende Mercedes-modellen komen in aanmerking voor de actie: de A-Klasse hatchback en Limousine; de B-Klasse Sports Tourer; de C-Klasse Limousine, Estate, Coupé en Cabrio; de nieuwe CLA Coupé en Shooting Brake; de CLS Coupé; de E-Klasse Limousine, Estate, All-Terrain, Coupé en Cabrio; de nieuwe GLB SUV; plus de GLC SUV en Coupé. Ook voor andere modellen kunnen voordelige optiepacks te bestellen zijn; zie hiervoor elders in deze actierubriek

Update

Nu ook voor de nieuwe Mercedes-Benz GLA.