Volkswagen Golf 2020

Als jij een van de eersten bent die de Volkswagen Golf gaat privéleasen, dan kun je 4 jaar lang, 10.000 kilometer per jaar, all-inclusive rijden vanaf 439 euro per maand.

In maart arriveert de nieuwe generatie Volkswagen Golf bij de Nederlandse dealers. Nu al heeft het merk een eerste voorraad gereserveerd voor private lease. Als jij uiterlijk eind maart een private lease-contract aangaat om 48 maanden lang deze 'Golf 8' te rijden, dan kan dat tegen het aantrekkelijke tarief vanaf 439 euro per maand. Je kunt daarvoor elk jaar weer tot 10.000 km ver rijden.  

Alle voordelen op een rij

  • nieuwe VW Golf
  • all-in private lease
  • aantrekkelijke prijs
  • Keurmerk Private Lease

In dit leasetarief zitten alle vaste kosten en diensten inbegrepen. Je hoeft niet meer om te kijken naar aflevering, belastingen, autoverzekering, pechhulp, reparatie en onderhoud. Alleen variabele kosten, denk aan brandstof en tolheffingen, betaal je zelf nog. De Volkswagen-dealer voert alle verplichtingen voor je uit. Het aanbod valt onder de zekerheden van het Keurmerk Private Lease.  

Voor 439 euro per maand krijg je de nieuwe Golf 1.5 TSI-benzineversie (130 pk) met handbak mee, in de uitvoering Style. Tegen een kleine meerprijs voeg je zaken als winterbanden en direct vervangend vervoer toe. Vraag de Volkswagen-dealer naar een offerte op maat en naar de volledige voorwaarden van dit leaseproduct.

Update

Het uitrustingsniveau Life is niet langer verkrijgbaar met voordelige private lease. Daardoor is de actieprijs nu 439 euro per maand.