Citroën C3

De vernieuwde Citroën C3 is al te bestellen. Onder andere als C-Series, met extra uitrusting waarvan je 1.200 euro aan opties gratis krijgt.

In de zomer arriveert in de Citroën-showrooms de vernieuwde Citroën C3. Met enkele technische verbeteringen, uiterlijke wijzigingen en meer individualiseringsmogelijkheden wordt de compacte Citroën er alleen maar aantrekkelijker op. Bovendien verschijnt de vernieuwde C3 in een speciale uitvoering, de C-Series.

Deze Citroën C3 C-Series is in de basis een C3 in Feel-uitrustingsniveau. Daar voegt het Franse merk extra's aan toe ter waarde van 1.900 euro. Jij betaalt echter slechts 700 euro meerprijs, zodat je 1.200 euro aan accessoires gratis krijgt. 

Alle voordelen op een rij

  • extra accessoires
  • met € 1.200,- voordeel
  • diverse motoren

De extra's bestaan uit parkeersensoren achter, getinte achterste ruiten, 16 inch lichtmetalen wielen in Matrix-design, One-touch elektrisch bedienbare ramen voor en achter inclusief anti-klemvoorziening, stoffen bekleding met accentstiksels op de stoelen, plus specifieke deurgrepen. Ook worden aan in- en exterieur accenten toegevoegd, bijvoorbeeld op de C-stijl, het dak, de mistlampen en het dashboard. 

Standaard wordt de carrosserie gespoten in de kleur Soft Sand. Optioneel zijn de lakken Polar White, Platinum Grey, Steel Grey en Perla Nera Black verkrijgbaar. De vanafprijs ligt op 20.190 euro, voor de handgeschakelde PureTech 83 S&S-motorisering. Ook een 110 pk-benzinemotor en een diesel zijn verkrijgbaar als C3 C-Series.