Ford EcoSport

Wil je een nieuwe Ford-personenauto aanschaffen? Heb je een aanbieding uitgezocht? Daarbovenop kun je nu 250 euro aan korting op de service krijgen.

Stel de Ford van je dromen online samen en ontvang bij aankoop 250 euro voordeel - bovenop de eventuele korting die je al op de auto ontvangt. Dit voordeel komt in de vorm van gratis service voor je nieuwe auto, ter waarde van 250 euro. De actie geldt voor de Ford Fiesta, EcoSport, Focus, Puma, nieuwe Kuga, Mustang, Explorer en Mondeo.

Het werkt als volgt. Op de Ford-website stel je online de Ford samen die je wilt aanschaffen. Deze stuur je vervolgens in met de knop 'stuur configuratie naar de dealer'. Daarop ontvang je van deze Ford-dealer een persoonlijke aanbieding. Als je de aangeboden auto binnen de actieperiode koopt, ontvang je het tegoed van 250 euro aan servicekosten. Ook als er al een andere aanbieding op de auto zit. 

Update

Ford heeft deze actie verlengd tot en met 30 september 2020. Het aantal modellen waarvoor de actie geldt, is uitgebreid zoals hierboven opgesomd.