Skoda Octavia Combi

De geheel nieuwe Skoda Octavia Combi staat in de showroom. Je kunt deze, en ook de hatchback, nu bestellen als speciale, rijk uitgevoerde First Edition.

Skoda heeft een nieuwe generatie van de Octavia ontwikkeld, met meer luxe, ruimte, comfort en technologie. Inmiddels kun je bij de Skoda-dealers de Octavia Combi al bekijken, als introductiemodel First Edition. Voor een prijs vanaf 34.790 euro is deze stationcar voorzien van allerlei uitrusting die jij je kunt wensen. 

Standaard zijn onder meer: stoelverwarming voorin, stofen bekleding, een elektrische parkeerrem, een elektrisch bedienbare achterklep, adaptieve koplampen, 2-zone Climatronic, een digitale cockpit met 10 inch kleurenscherm, Lane Assist en cruise control. 

Ook het infotainmentsysteem Columbus heeft een 10 inch kleurenscherm met touch control. Er is draadloze Smartlink+ voor telefoonconnectiviteit; Bluetooth met LTE 4G (wifi)-ondersteuning, stuurwielbediening en draadloos opladen; digitale radio DAB en acht speakers.

Ook de hatchback Skoda Octavia is reeds als First Edition te bestellen. Daarvoor betaal je vanaf 33.490 euro. Beide modellen hebben een 150 pk sterke 1.5 TSI Greentech-benzinemotor en een handgeschakelde zesbak.