Het vereist snelle actie van jouw kant maar wordt beloond met 5.000 euro voordeel: het bestellen van de 'limited edition' Volvo V90 Business Luxury. Een stationwagon boordevol rijhulpsystemen, infotainment en luxe. 

Bij de Volvo-dealers vind je - alleen nog zolang de voorraad strekt - de beperkt leverbare V90 Business Luxury. Het is Volvo's bekende, grote stationcar maar dan in een rijk uitgevoerde uitrusting. 5.000 euro van de inbegrepen accessoires hoef je niet te betalen, zodoende is de auto al vanaf 61.995 euro verkrijgbaar. 

Hierbij een bloemlezing van de standaard uitrusting: het uitgebreide remassistentiesysteem City Safety, Intellisafe Assist (adaptieve cruise control met zelfrijdende functies), elektrisch bedienbare achterklep, verwarmbare buitenspiegels, verwarmbare voorstoelen, High Performance Audio, smartphone-integratie, Park Assist voor en achter inclusief camera. 

Dan is er ook nog de Business Luxury+ (vanaf 64.995 euro), met extra's zoals 4-zone elektronische climate control met touchscreenbediening achterin, een grafisch Head-Up Display ,een elektrisch bedienbaar glazen schuif/kantel-panoramadak met zonnescherm en geperforeerd nappa-lederen bekleding op de voorstoelen met massagefunctie. 

Overigens kun je desgewenst deze speciale Volvo V90 uitbreiden met diverse uitrustingslijnen en opties. Leasen kan ook, met een netto bijtelling (bij 37,35 procent inkomstenbelasting) vanaf 416 euro per maand. Vraag de Volvo-dealer naar de beschikbare voorraad - wees er op tijd bij - en de mogelijkheden. De Business Luxury-uitvoeringen zijn voorzien van een T4-benzinemotor (190 pk) en 8-trapsautomaat.