Citroën Grand C4 SpaceTourer C-Series

Langzaam maar zeker breidt Citroën de speciale C-Series uit. Nu is het de beurt aan de Grand C4 Spacetourer, waarvan de bijzondere uitvoering wordt aangeboden met 1.500 euro aan gratis uitrusting.

De vanafprijs van de Citroën C4 Spacetourer C-Series ligt op 34.160 euro. Dat is lager dan die van de Grand C4 Spacetourer in Feel-uitrusting, terwijl de C-Series van vele extra's is voorzien. Je ontvangt dan ook 1.500 euro aan features gratis van Citroën. 

De extra's ten opzichte van de Feel-uitvoering bestaan uit 17 inch lichtmetalen wielen in zwart Zephyr-design met bijbehorende banden, een panoramische voorruit die geluidsisolerend en warmtewerend is, een achteruitrijcamera, massagefunctie en relax hoofdsteunen op de voorstoelen - die bovendien elektrisch verstelbare lendensteunen hebben - en grijze, stoffen bekleding. De auto is afgewerkt met hoogglans zwarte portiergrepen en met instaplijsten vooraan.

Je kunt de Citroën Grand C4 Spacetourer C-Series bestellen met PureTech 130-benzinemotor en BlueHDi 130-diesel, beide met handbak of EAT8-automaat. Ook is er een BlueHDi van 160 pk met de automatische transmissie beschikbaar. De MPV Grand C4 SpaceTourer biedt plaats aan maximaal zeven inzittenden en veel bagage.