Jeep Compass

Private lease van de Jeep Renegade en Compass is extra aantrekkelijk tijdens de 'Like it? Drive it!'-campagne. Je zult de voordeeltjes net zo waarderen als de auto's zelf.

Jeep-dealers organiseren ook in de maand augustus de campagne Like it? Drive it!. En ja, ze mogen er vanuit gaan dat jij het voordeel net zo zult waarderen als de auto's waar het om draait, de Jeep Renegade en Jeep Compass uit voorraad. Die kun je snel rijden, tegen een voordelige all-in prijs, waarbij je volledig door de Jeep-dealer wordt ontzorgd.

Jeeps lease-eorganisatie Leasys biedt de Renegade al aan vanaf 369 euro per maand. Het contract is goed voor 60 maanden met 7.500 te rijden kilometer per jaar. De Jeep-dealer regelt alles, je hoeft alleen nog variabele kosten zoals brandstof te betalen. In het private lease-tarief zijn alle vaste kosten al verwerkt, zoals de investering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie, pechhulp, vervangend vervoer en een all-risk autoverzekering. 

Voor de Jeep Compass geldt een actietarief van 449 euro per maand. Met dit model kun je 10.000 km/jaar rijden. Ook dit tarief geldt bij een looptijd van 60 maanden. Op het aanbod geldt het Keurmerk Private Lease.  

Update

Jeep en Leasys hebben de actie verlengd tot 31 augustus 2020 of zolang de voorraad strekt.