Renault Kadjar

Wil je geen auto uit voorraad kopen maar een van de allernieuwste modellen bestellen? Bij Renault krijg je ook dan gewoon korting. Tot wel 1.500 euro. 

Net als andere merken is er bij Renault volop voorraadvoordeel te krijgen. Maar wil je helemaal geen auto uit voorraad? Heb je liever een spiksplinternieuw model dat je zelf 100 procent naar wens kunt samenstellen? Of een model met een van de nieuwste, zuinige aandrijflijnen? Ook dan kun je bij de Renault-dealer in aanmerking komen voor korting. 

Hoe hoog het voordeel is, hangt af van het door jou te bestellen model en/of de uitvoering. Zo ontvang je nu bijvoorbeeld 800 euro voordeel op een nieuwe Renault Bi-Fuel Zen-uitvoering, of 1.500 euro op de Mégane (Estate) Plug-in Hybride. Vraag de Renault-dealer naar de modellen en uitvoeringen die onder deze actie vallen, en de bijbehorende kortingen en actieprijzen. 

Update

Voor orders vanaf 3 september ontvang je bovendien 3 jaar kosteloos Verlengde Garantie+ (tot een totaal kilometrage van 70.000 km) op de Hybrid, Plug-in Hybrid en Bi-Fuel uitvoeringen van de nieuwe Captur en vernieuwde Mégane. 

Renault heeft deze actie verlengd van 11 oktober 2020 tot en met 4 januari 2021. De te kopen auto dient uiterlijk 30 april 2021 op kenteken te zijn geregistreerd. Het maximale voordeel ligt nu op 1.500 euro.