1.545 euro aan opties op de Toyota Aygo X-JBL ontvang je gratis. Vanaf 16.145 euro rijd je deze speciaal uitziende stadsauto, voorzien van onder meer een premium JBL-audiosysteem.

Met de Toyota Aygo X-JBL heb je een aparte auto, vooral dankzij het oranje dak. Op en in de auto vind je nog meer van deze opvallende kleur, maar net niet te veel zodat het resultaat speels is. Het oranje wordt afgezet tegen donkergrijze 'Charcoal' metallic lak en de kleur zwart, te vinden op bijvoorbeeld de lichtmetalen wielen en dashboardpanelen. 

De X-JBL is vanzelfsprekend voorzien van een premium JBL-audiosysteem, dat met vier speakers en een subwoofer komt. Verder voegt Toyota onder meer mistlampen vooraan, privacy glass, een automatische airco en een schemersensor toe. De waarde van de extra uitrusting bedraagt 2.545 euro. Omdat jij daar slechts 1.000 euro van hoeft te betalen, krijg je 1.545 euro aan opties cadeau van het merk. 

De vijfdeursauto met 1.0 VVT-i benzinemotor (72 pk) is zodoende al vanaf 16.145 euro verkrijgbaar. Met X-Shift-automaat betaal je vanaf 17.495 euro. Je kunt de auto ook privéleasen; zolang de kortingactie duurt vanaf 259 euro per maand.

Update

Toyota beëindigt de actie op 30 september 2020. Uiterste registratiedatum is 30 november.