Toyota Yaris

Jouw nieuwe Toyota Yaris ziet er stijlvol uit met de lichtmetalen wielen uit het Intro Pack. Het optiepakket is beperkt leverbaar, maar wél met 980 euro voordeel. 

De waarde van het Toyota Yaris Intro Pack bedraagt 2.375 euro. Gelukkig hoef jij dat er niet voor te betalen. Want ter introductie van de nieuwe generatie Yaris betaal je slechts 1.395 euro. De overige 980 euro aan opties ontvang je gratis van het merk. 

In het - slechts beperkt en tijdelijk beschikbare - pakket vormen de 17 inch hoogglans zwarte, lichtmetalen velgen het stijlvolle element. De rest van het pack omvat bijpassende Yokohama-zomerbanden, hoogglans zwarte naafkappen en een kunstof laadvloerbeschermer. 

Het Intro Pack is alleen verkrijgbaar voor de Yaris Dynamic- en Style-uitrustingsniveaus. Gelukkig zijn er nog meer actiepacks voor de nieuwe Yaris, die leverbaar zijn voor de meeste uitrustingsniveaus. We noemen bijvoorbeeld het Coral Red Pack Exterieur, nu voor 690 euro, en het Chrome Pack II, nu slechts 580 euro. Vraag de Toyota-dealer naar alle actiepakketten en bijbehorende voordeelprijzen. 

Update

Toyota heeft de actie verlengd tot onbepaalde datum in 2021. In plaats van de Launch Edition kun je nu de Dynamic- (en Style-)versie aankleden met het Intro Pack.