Peugeot 108 Acces

Wil je een Peugeot 108 met mooie aankleding? Wees er snel bij en ga voor de beperkt verkrijgbare 108 Style. Die is al verkrijgbaar voor rond de 15.000 euro.

De Peugeot 108 Style is voorzien van een mooie aankleding en extra opties. Standaard heeft deze stadsauto onder meer elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, met verchroomde kappen; verchroomde omlijsting van de mistlampen vooraan; extra getinte ruiten achteraan; aluminiumdesign instaplijsten; een airco; instelbare snelheidsbegrenzer; lederen stuurwiel en pookknop; speciale vloermatten; en glanzend zwarte accenten op de middenconsole en rondom de ventilatieroosters. 

Maar let op: de Style is een eenmalige, beperkte oplage die enkel uit voorraad verkrijgbaar is, ook bij private lease. Kijk voor de voorraad in de Peugeot Webstore. Ten tijde van schrijven beginnen de aanschafprijzen iets boven de 15.000 euro rijklaar, de leaseprijzen net boven de 250 euro per maand. De Peugeot 108 Style komt als vijfdeurs met 1,0 liter VTi 72-motor.  

Update

Bovengenoemde prijzen aangepast aan prijspeil 2021. Laatste exemplaren!