Citroën C4 Cactus

Bij aankoop van alle nieuwe Citroën-modellen ontvang je tijdelijk de Comfort Upgrade Bonus. Die mag jij naar wens besteden aan een luxere versie, opties, korting op het aanschafbedrag of extra inruilwaarde.

Dat is leuk: Citroën laat je zelf kiezen wat voor soort voordeel jij wilt hebben. Als je deze maand een nieuwe Citroën C1, (de vernieuwde) C3, C3 Aircross, C5 Aircross, Grand C4 Spacetourer of Berlingo bestelt bij de dealer, dan ontvang je de Comfort Upgrade Bonus.

Die mag je naar wens besteden. Je kunt een hoger uitrustinsniveau bestellen, comfortverhogende opties op de bestellijst aankruisen, extra inruilwaarde ontvangen voor je huidige auto of een korting krijgen op het aanschafbedrag van de nieuwe. De keuze is geheel aan jou.

Per model verschilt de hoogte van de bonus. En let op, de actie geldt alleen voor geselecteerde exemplaren. De Citroën-dealer kan je vertellen welke dat zijn. 

Rekenvoorbeeld C4 Cactus PureTech 110 S&S Shine 
Consumentenadviesprijs (voorraad) € 26.840,-
Af: Comfort Upgrade Bonus - € 1.000,-
Af: voorraadvoordeel - € 2.000,-
Actieprijs € 23.840,-

Update

Citroën heeft de actie nogmaals verlengd, nu tot en met 31 januari 2021 of zolang de voorraad strekt. De nieuwe Citroën dient uiterlijk 31 maart 2021 te zijn geregistreerd en afgemeld. Extra voorraadkortingen gelden niet langer.