De laatste voorraadmodellen van de Suzuki Swift en Ignis gaan weg voor mooie prijzen. Al vanaf circa 16.000 euro rijd je direct in je nieuwe auto!

Twee van de leukste auto's op de markt kun je snel én voordelig rijden. Ga daarvoor naar de Suzuki-dealer en bekijk de Ignis en Swift uit voorraad. De compacte cross-over Ignis is, in Comfort-uitrustingsniveau, al te koop vanaf 16.049 euro. Voor een aantrekkelijke vanafprijs van 20.049 euro krijg je de Suzuki Swift mee in de mooi uitgevoerde Stijl-versie. Heb je nog eens 2.000 euro extra te besteden, dan ligt de automaatuitvoering in je bereik. 

Beide auto's zijn lekker licht van gewicht en rijden daardoor zuinig. De vrolijk ogende Ignis is bijzonder wendbaar. Ondanks dat het een compacte auto is, zijn de nieuwste veiligheidssnufjes aanwezig. Ook in de sportieve Swift zijn moderne technieken op het gebied van infotainment, navigatie en rijassistentie te vinden. Denk aan multimedia, cruise control en het Suzuki Safety System met rijstrookassistent en Radar Brake Support.