Skoda Fabia Combi

Voordelige Skoda Private Lease is er nu voor zes modellen. Zoals de Fabia Combi, de stationcar waarmee je vanaf 279 euro per maand all-in rijdt. 

Met private lease rijd je een Skoda voor een vast maandbedrag en word je volledig ontzorgd. De Skoda-dealer regelt alles: aanvraag, aflevering, onderhoud enzovoort. In het maandbedrag zijn alle benodigde, vaste kosten inbegrepen. Duur? Welnee! Privélease van een van de zes actiemodellen kan al vanaf 279 euro per maand. Daarmee rijd je in de stationwagon Skoda Octavia Combi.

De overige modellen waarvoor actietarieven gelden zijn de Fabia hatchback, de Skoda Scala, de SUV Kamiq, Skoda Octavia en de Octavia Combi. Uitgezonderd de Fabia hatchback kun je kiezen uit meerdere uitvoeringen, van de goedkoopste leaseversies tot rijker uitgeruste uitvoeringen. In het geval van de Octavia (Combi) gaat het uitsluitend om mooie Business-versies. Daarvoor betaal je vanaf 379 euro per maand.

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • al vanaf € 279,-/maand
  • keuze: zes modellen
  • Keurmerk Private Lease

De actietarieven gelden bij een looptijd van 48 maanden. Ieder jaar mag je 10.000 km rijden. Je betaalt daarbij alleen variabele kosten zoals brandstof en wasbeurten. Voor het leaseproduct worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Het actieproduct valt onder het Keurmerk Private Lease.