Volvo XC40

Op vier Volvo XC40-uitvoeringen ontvang je een gratis automaat bij private lease. De plug-in hybride XC40 R-Design Expression rijd je tegen voordeeltarief.

Private lease van Volvo's compacte SUV, de XC40, komt tijdelijk met voordeel. Op vier uitvoeringen wordt gratis een automaat toegevoegd. Dat zijn de XC40 Momentum, Business Pro, Inscription en R-Design. Je betaalt het leasetarief dat hoort bij de handgeschakelde uitvoering maar krijgt de SUV met automatische transmissie mee. 

Voor de plug-in hybride XC40 T4 PHEV R-Design Expression geldt een voordelig tarief. Tijdelijk betaal je bij privélease slechts vanaf 599 euro per maand. De actie geldt bij een looptijd van 48 maanden en 10.000 te rijden kilometer per jaar. 

Private lease van de Volvo XC40 is al verkrijgbaar vanaf 469 euro per maand. De bedragen zijn inclusief alle benodigde vaste kosten. Je betaalt alleen nog variabele kosten zoals parkeergeld en brandstof. Volvo Car Lease is aangesloten bij stichting Keurmerk Private Lease, de actie voldoet dan ook aan de zekerheden van het keurmerk.