Toyota RAV4

De Toyota RAV4 Style bestel je tijdelijk met 1.600 euro voordeel. Alle populaire opties zijn standaard, de SUV zit boordevol innovatieve techniek.

Een van de topuitvoeringen van de Toyota RAV4 is de Style. Daarop zijn alle gewilde opties standaard. Voorbeelden zijn een elektrisch bedienbare achterklep, privacy glass en 18 inch lichtmetalen wielen. Ook in de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense is voorzien, net als in Go Plus-navigatie, een JBL-premiumaudiosysteem met negen speakers en 2-zone climate control. De stoelen in zwart kunstleder zijn verwarmbaar. 

Ten opzichte van het uitrustingsniveau Dynamic zit er in totaal voor 3.600 euro aan extra uitrusting op de Style. Hiervan neemt Toyota ruim 1.600 euro voor eigen rekening. Je betaalt slechts 1.995 euro meerprijs, waardoor je de RAV4 Style bestelt vanaf 42.290 euro. 

Behalve als benzineversie (2.0 VVT-iE) is de Toyota RAV4 Style ook te bestellen als 2.5 Hybrid. Eerstgenoemde is leverbaar met handbak of automaat; de hybride (zonder stekker) komt altijd met automaat.