Fiat 500e 2021

Alleen in februari profiteer je van de Green Deal waarbij je de elektrische Fiat 500 privé kunt leasen vanaf 375 euro per maand. 

Leasys, de leasemaatschappij van Fiats moederbedrijf, biedt in februari enkele Green Deals aan. Dat zijn voordelige acties voor duurzame auto's die online besteld kunnen worden. Daar kan de gloednieuwe elektrische Fiat 500 natuurlijk niet in ontbreken. 

Met de Green Deal kun jij de emissieloze Fiat 500e voordelig gaan rijden met private lease. De actietarieven beginnen al bij 375 euro per maand, voor de instapversie Action met 24 kWh accu. Daarmee kun je tot 180 km (WLTP) ver rijden op een lading stroom. Het Budget-leasepakket geldt voor 60 maanden en 7.500 te rijden kilometer/jaar. Naar wens kun je dit, tegen een kleine meerprijs, aanpassen.

Om voor het voordelige tarief in aanmerking te komen sluit je nog deze maand het contract af via de Fiat-dealer of de Fiat-website. Het maandbedrag dekt alle benodigde vaste kosten als belastingen, all-risk verzekering, onderhoud en reparatie. Je betaalt zelf alleen nog variabele kosten zoals opladen. De normen van het Keurmerk Private Lease gelden op deze actie.