Jeep bestaat 80 jaar en viert dit met de 80th Anniversary-edities. Het trapt af met de speciale Renegade jubileumuitvoering, voorzien van de nieuwste techniek.

De Jeep Renegade 80th Anniversary combineert geavanceerde techniek met glanzend zwart design. Dat laatste manifesteert zich in de kenmerkende zevengleufsgrille, zijruitomlijsting, het privacy glass en de dakrails plus lichtmetalen wielen in Granite Crystal-afwerking. De auto komt met led-lichtpakket, mistlampen en luchthappers in de voorbumper.

Het interieur is een knipoog naar de jaren '80, eveneens met hoogglans zwarte accenten. De stoelen zijn bekleed in een zwart ruitpatroon en, net als de Berber-vloermatten, voorzien van jubileumbadges. 

80 jarig jubileum maar met de nieuwste techniek

Het Uconnect-infotainmentsysteem heeft een 8,4 inch touchscreen, smartphone-connectiviteit met Apple CarPlay en Android Auto, digitale DAB-radio met gps-navigatie en UConnect Services. In veiligheid en rijassistentie wordt voorzien met adaptieve cruise control, Lane Departure Warning Plus, verkeersbordherkenning en Keyless Go. Ook dodehoekdetectie, de ParkView-achteruitrijcamera en automatische Park Assist zijn beschikbaar.

Bestel het Renegade-jubileummodel nu bij de Jeep-dealer. Vanaf 33.201 euro rijd je de de 80th Anniversary als 1.3T 150 (pk) met DCT-automaat; zolang de voorraad strekt tevens met 18 (in plaats van 19) inch velgen. Of kies voor de plug-in hybride ('4xe' met 240 pk), vanaf 43.915 euro.

Update

Prijzen aangepast naar prijspeil 2022.