Toyota RAV4 Black Edition

Er is weer een Toyota RAV4 Black Edition verkrijgbaar. De vele zwarte accenten geven de SUV een sportieve look. Op de meeruitrusting zit 1.200 euro optievoordeel.

Terug van weggeweest: de Toyota RAV4 Black Edition. De donkere SUV is een opvallende verschijning. Het model is gebaseerd op de Bi-Tone-uitvoering maar toch voordeliger. Dat komt door de 1.200 euro korting die Toyota op de extra uitrusting verstrekt. 

De Black Edition is van buiten aangekleed met bodembeschermplaten voor en achter in zwart. In dezelfde kleur worden de grille, raamsierlijsten en het ornament op de achterklep uitgevoerd. De zwarte, halflederen bekleding is afgezet met grijze accenten en dito stiksels.

De Black Edition is alleen als hybride te bestellen. Met tweewielaandrijving is 'ie leverbaar vanaf 50.795 euro, met All-Wheel Drive vanaf 54.095 euro. Beide zijn voorzien van automaat.

Update

Ook van de Rav4 van modeljaar 2021 is een Black Edition verkrijgbaar. Bovenstaande tekst is aangepast naar de uitrusting in oktober 2021. De actieperiode loopt af op 31 december 2021, wat tevens de uiterste registratiedatum is van de RAV4.