De sportieve Toyota C-HR GR Sport aanschaffen doe je nu nog met 1.000 euro introductievoordeel. Zo kan de prijs onder de 40 mille uitkomen.

Begin dit jaar introduceerde Toyota de C-HR in GR Sport-uitvoering, een versie die er niet alleen aantrekkelijk uitziet maar ook extra sportief rijdt. Ter introductie kun je nu nog 1.000 euro voordeel bij aanschaf incasseren. Bestel 'em dus op tijd! De prijs van de 1.8 Hybrid met automaat ligt, inclusief de korting, op 39.995 euro. De C-HR GR Sport automaat is er ook met 2.0 Hybrid-aandrijflijn, met 184 in plaats van 122 pk vermogen. 

Speciaal voor de GR Sport heeft Toyota de wielophanging en stuurinrichting van de C-HR gefinetuned - mét behoud van rijcomfort. Ook zijn er speciale, 19 inch grote banden onder de SUV gemonteerd. De sportieve auto ziet er fraai uit, met zwart dak - zelfs in metallic wanneer ook de carrosserie in zwart metallic is uitgevoerd.

Toyota C-HR GR-Sport

Enkele andere accenten zijn eveneens donker afgewerkt, zoals de koplampbehuizing, grille, het ornament op de zijbumper en het dashboard en middenconsole in de passagierscabine. De stoelen zijn met zwarte leer/alcantara bekleed en afgewerkt met sportieve grijze en rode stiksels. Ook het geperforeerde lederen stuurwiel heeft rode stiksels. 

De GR Sport-uitvoering is gebaseerd op het topuitrustingsniveau Executive. De sportuitvoering komt onder meer met een premium JBL 800 Watt-audiosysteem met negen speakers inclusief subwoofer. Andere mooie items zijn privacy glass en verwarmbare stoelen. De Toyota Safety Sense veiligheids- en rijassistentiesystemen ontbreken evenmin.