Opel Mokka E

Tijdens Opels actie The Big Event Ook profiteer je van extra inruilwaarde of voorraadvoordeel, een gratis tank- of laadpas en een accessoirecheque. 

Houd je vast, bij de Opel-dealers barst begin oktober weer The Big Event los. Tijdens dit voordeelfeest is je huidige auto meer geld waard. Bij aanschaf van een nieuwe Opel-personenauto ontvang je 2.000 euro inruilpremie (of 1.000 euro voor de elektrische modellen Opel Corsa-e en Mokka-e) bovenop de waarde van je inruilauto.

Het je geen in te ruilen auto, breng dan een ander rollend object mee naar de Opel-dealer - een fiets, kruiwagen of wat dan ook. In plaats van extra inruilwaarde ontvang je dan een korting op een Opel uit voorraad. Die ligt even hoog als de inruilbonus.

Alle voordelen op een rij

  • extra inruilwaarde
  • of voorraadvoordeel
  • tankpas/laadtegoed
  • accessoirecheque

The Big Event staat voor véél voordeel, dus er is meer. Bij een nieuwe Opel die je aanschaft ontvang je een tankpas ter waarde van 500 euro. Bestel je een elektrische auto, dan krijg je gratis laadtegoed, in de vorm van 500 euro korting op de aanschafprijs van de wagen.

Bovendien ontvang je bij een nieuwe Opel ook het recht op 250 euro aan accessoires uit te kiezen. Of kies meer opties uit, de Opel-dealer geeft je dan 250 euro korting op de totale accessoireprijs. 

The Big Event vindt plaats van 4 tot en met 9 oktober bij de Opel-dealers.