Skoda Kodiaq

Skoda heeft weer een assortiment aan optiepakketten die het met korting aanbiedt. Combineer de voordeelpacks en tel het voordeel op!

Opnieuw zijn er Skoda Voordeelpakketten verkrijgbaar. Elk pack omvat een verzameling van luxe of comfort-opties voor jouw nieuw te bestellen Skoda. Tijdelijk biedt de Skoda-dealer de packs met korting aan. Als je meerdere voordelige optiepakketten combineert, mag je de korting optellen. Zo kan het totale voordeelbedrag lekker oplopen.

Tot hoeveel precies, hangt af van het Skoda-model (en eventueel de uitvoering) die je bestelt. De actie geldt voor de Skoda Fabia Combi, Skoda Scala, Kamiq, Kodiaq en Superb Combi. Als voorbeeld nemen we de Skoda Kodiaq, waarvoor de voordeelpacks Comfort, Functie, Functie Plus en Travel Pack beschikbaar zijn. Uitgezonderd laatstgenoemde, zijn deze pakketten bedoeld voor de Business Edition en Sportline Business. 

Rekenvoorbeeld Voordeelpacks Skoda Kodiaq Business Edition
Actieprijs Comfort Pakket: van 1.220 voor 640 euro € 580,-
Actieprijs Functie Pakket: van 775 voor 440 euro € 335,-
Actieprijs Functie Plus Pakket: van 1.450 voor 940 euro € 510,-
Actieprijs Travel Pack: van 890 voor 790 euro € 100,-
Totale voordeel € 1.525,-

Bovengenoemd Comfort-pakket bevat onder meer adaptieve cruise control, Lane Assist en 3-zone Climatronic. Keyless Entry & Start en een elektrisch te openen/sluiten achterklep maken deel uit van het Functie-pack. Het Functie Plus bevat verder verwarmbare voor- en achterstoelen plus een ruimtebesparend reservewiel. In het Travel Pack zit een verwarmbaar stuurwiel, verwarmbaar voorruit en dergelijke.

De Skoda-dealer kan je precies vertellen welke opties in de packs voor jouw nieuwe Skoda zitten - en hoeveel voordeel erop wordt geboden.