80 jaar na Jeeps oprichting kun je de modernste Jeep Compass, de 4xe plug-in hybride, ook bestellen als jubileumuitvoering 80th Anniversary.

Jeep viert het 80-jarig bestaan van het merk met de 80th Anniversary-jubileumversies. De speciale Compass is verkrijgbaar als benzineuitvoering, de 1.3T 150 DDCT, maar ook als 4xe 240 80th Anniversary, een plug-in hybride. Want hoe leuk de historische verwijzingen ook zijn, deze gaan samen met de innovatieve technologie van vandaag. 

Groene legerkleuren

Je kunt de Compass (4xe) 80th Anniversary bestellen in een standaardlak. Leuker is om een van de twee kleuren Urban Green of Mimetic Green te kiezen. Deze vormen een verwijzing naar de militaire oorsprong van Jeep en zijn momenteel ook nog eens in de mode. De overige exterieurdetails zijn uitgevoerd in matgrijs.

Standaard heeft de jubileum-Compass 19 inch velgen, full-led-koplampen, lederen dashboardbekleding en een Uconnect-multimediascherm in tabletformaat. Het model is voorzien van glanzende accenten, speciale stiksels en 80th Anniversary-badges op de vloermatten, het dashboard, aan de voorstoelen en op de carrosserieflanken. 

De 150 pk sterke jubileumeditie met turbobenzinemotor is verkrijgbaar vanaf 45.197 euro. De vanafprijs van de stekkerhybride 4xe, met liefst 240 pk systeemvermogen en vierwielaandrijving, koop je al vanaf 47.500 euro in 80th Anniversary-uitvoering. Wat een feest!

Update

Prijzen aangepast naar prijspeil 2022.