Toyota Yaris accessoires

Je nieuwe Toyota Yaris of Yaris Cross wordt nóg aantrekkelijker met extra optiepack(s). Tijdelijk zijn verschillende accessoirepakketten voordelig geprijsd. 

Wanneer je een nieuwe Toyota Yaris of Yaris Cross bestelt, kun je daar een of meerdere accessoirepakketten op laten aanbrengen. Tijdelijk biedt de Toyota-dealer geselecteerde packs met voordeel aan. 

Voorbeelden zijn het Bike Pack (actieprijs 1.550 euro) met afneembare trekhaak, kabelset en een opklapbare drager voor twee fietsen; het Protection Pack (met 88 euro voordeel) dat bestaat uit rvs bumperbeschermstrip, laadvloerbescherming en een rubberen mattenset; en het Chrome Pack II (178 euro klantvoordeel) met chromen ornamenten voor de voorbumper, zijkant en achterklep. 

Tijdelijk is er voor de reguliere Yaris in Dynamic-uitvoering ook - beperkt - het Yaris Upgrade Pack leverbaar. In plaats van de normale prijs à 2.574 euro betaal je slechts 1.405 euro voor dit pakket. Het vervangt de originele 16 inch wielset door hoogglans zwarte, lichtmetalen exemplaren van 17 inch groot met Yokohama-zomerbanden. Daarnaast zitten hoogglans zwarte naafkappen in het pack, plus een kunststof laadvloerbeschermer.

Alle voordelen op een rij

  • voordelige optiepacks
  • voor Yaris, Cross 
  • en ook Business Editions

Ook voor Business Editions en Yaris Cross

Bovenstaande packs zijn leverbaar voor de reguliere Yaris inclusief de Business Editions. Ook voor de Toyota Yaris Cross en diens Business-uitvoeringen zijn voordeelpakketten beschikbaar. Denk aan een Black Pack (115 euro korting), Outdoor Pack (226 euro voordeel) en een Travel Pack (138 euro voordeliger). 

Het Intro Pack voor de Yaris Cross First Edition komt met niet minder dan 1.272 euro voordeel. Voor 1.495 euro krijg je dan 18 inch banden met lichtmetalen, zwart gepolijste velgen bij inruil van de originele 17 inch exemplaren. Vraag de Toyota-dealer naar alle voordeelpacks, prijzen en voordeel.