Mijn Autokopen.nl

Autonieuws

 1. Ook in 2023 weer subsidie op aanschaf en private lease van elektrische auto’s

  De hoogte van de subsidie voor 2023 is bekend

  Autonieuws 28 november 2022

  SEPP staat voor Subsidieregeling Elektrische Personenauto's Particulieren en dient als stimulans om vaker en sneller voor elektrisch rijden te kiezen. Elektrische auto’s zijn een duurzamere keuze, maar prijstechnisch gezien is het niet voor iedereen een optie. Door de SEPP te gebruiken, kan het meer mensen over de streep trekken om voor een elektrische auto te kiezen.

  Lees meer
 2. Zo kan je goedkoop tanken en brandstof besparen

  Waar kan je nog goedkoop tanken?

  Autonieuws 25 november 2022

  Iedereen wil in deze dure tijden met torenhoge brandstofprijzen goedkoop tanken. Maar waar kan je nog goedkoop tanken? En zijn er slimme manieren om brandstof te besparen? in dit artikel gaan we dieper in op deze vragen.

  Lees meer
 3. Waarom zijn tweedehands auto's zo duur?

  Autonieuws 25 oktober 2022

  Lees meer
 4. De kilometerheffing komt eraan! Dit moet je weten over rekeningrijden

  Wat gaat rekeningrijden mij kosten?

  Autonieuws 14 oktober 2022

  In 2030 wil het kabinet rekeningrijden invoeren voor personenauto’s en bestelauto’s. Dit betekent dat we niet meer een vast bedrag per kwartaal aan motorrijtuigenbelasting (mrb) betalen, maar per gereden kilometer gaan afrekenen. Er wordt al heel lang gepraat over het invoeren van die zogenaamde kilometerheffing, maar wat zijn nu eigenlijk de gevolgen ervan? En waarom wil de overheid het rekeningrijden invoeren? Hieronder geven we antwoord op deze vragen en meer.

  Lees meer
 5. TESLA WIL NAAST AUTO'S OOK HUMANOÏDE ROBOTS VERKOPEN

  Elon Musk presenteert plannen

  Autonieuws 4 oktober 2022

  De altijd kleurrijke Tesla-topman Elon Musk heeft tijdens de Tesla AI Day een wel heel bijzonder apparaat gepresenteerd. Musk tilde bijna eigenhandig de Optimus op het podium, een mensachtige robot die minder dan 20.000 dollar moet gaan kosten en waar Tesla miljoenen van wil gaan produceren.

  Lees meer
  Tags: tesla
 6. De eerste BMW M3 Touring ooit

  Daar is 'ie dan eindelijk

  Autonieuws 24 juni 2022

  De eerste BMW M3 Touring ooit combineert authentiek autosportgevoel met een onderscheidend karakter en vele praktische kwaliteiten. De aandrijftechnologie is volledig gericht op het leveren van verleidelijke prestaties.

  Lees meer
  Tags: bmw 3 serie touring m3
 7. Update voor Toyota RAV4

  Nieuw infotainment en nieuwe actieve veiligheidssystemen

  Autonieuws 23 juni 2022

  Toyota geeft de RAV4 een reeks aan upgrades voor modeljaar 2023. Met een nieuw multimediasysteem, een groot digitaal instrumentarium en nieuwe functies voor de Toyota Safety Sense-systemen is de populaire SUV van Toyota klaar voor 2023.

  Lees meer
  Tags: toyota rav4
 8. Peugeot presenteert de nieuwe 408

  Begin 2023 op de markt

  Autonieuws 22 juni 2022

  Met de nieuwe 408 demonstreert Peugeot zijn creativiteit door een nieuw fastback-silhouet aan te bieden aan de bovenkant van het C-segment. De Peugeot 408 is verrassend, doordat hij anders is; deze Peugeot uit een nieuw tijdperk biedt een katachtige pose en een unieke verschijning.

  Lees meer
  Tags: peugeot
 9. Škoda Enyaq Coupé iV vanaf 51.690 euro

  Twee vermogens- en accupakketvarianten en vier uitrustingsniveaus

  Autonieuws 21 juni 2022

  Na de introductie van het sportieve RS-topmodel completeert Škoda het gamma van de Enyaq Coupé iV-range. De Enyaq Coupé iV is nu te bestellen vanaf € 51.690.

  Lees meer
  Tags: skoda
 10. Hyundai Ioniq 5 trekauto van het jaar 2022

  Winnaar voor het eerst een volledig elektrische auto

  Autonieuws 17 juni 2022

  De Hyundai Ioniq 5 is uitgeroepen tot ANWB Trekauto van het Jaar 2022. Een primeur, want het is voor het eerst dat een volledig elektrische auto deze onderscheiding ontvangt.

  Lees meer
  Tags: hyundai