Mijn Autokopen.nl

Autonieuws

 1. Nieuwe Opel Combo nu ook met geavanceerde Intelli-Lux LED® Matrix-verlichting

  Autonieuws 20 februari 2024

  Opel maakt toonaangevende innovaties bereikbaar voor iedereen, ook als het gaat om veilig rijden bij verminderd zicht. De koplampen van Opel met adaptieve, verblindingsvrije Intelli-Lux LED®-technologie zijn inmiddels leverbaar voor een verscheidenheid aan modellen, variërend van de Opel Corsa en Mokka tot en met de Astra (Sports Tourer) en Grandland. Daar komt nu ook de nieuwe Opel Combo bij.

  Lees meer
  Tags: opel combo
 2. Preconditioneren: altijd de ideale bedrijfstemperatuur in de nieuwe ID.7

  Autonieuws 20 februari 2024

  Het preconditioneren van een elektrische Volkswagen bezorgt niet alleen de inzittenden een behaaglijk interieur bij het instappen.

  Lees meer
  Tags: volkswagen
 3. Nieuwe Porsche Taycan ondergaat laatste tests

  Autonieuws 20 februari 2024

  Voordat de volledig vernieuwde Porsche Taycan in het voorjaar van 2024 op de markt verschijnt, ondergaat de elektrische sportwagen op dit moment de laatste intensieve tests. De sedan,

  Lees meer
  Tags: porsche taycan
 4. Hyundai onthult de vernieuwde BAYON

  Autonieuws 20 februari 2024

  Hyundai heeft de vernieuwde BAYON onthuld. De stoere CUV (Crossover Utility Verhicle) heeft een nog gedurfder en robuuster design en de lange lijst met geavanceerde connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen is verder uitgebreid.

  Lees meer
  Tags: hyundai
 5. Gloednieuwe elektrische SUV van Opel krijgt de naam Frontera

  Autonieuws 20 februari 2024

  Opel heeft aangekondigd dat het Frontera-typeplaatje in 2024 terugkeert. De naam zal zijn comeback maken op een geheel nieuw SUV-model. De nieuwe Frontera, die later dit jaar wordt gepresenteerd

  Lees meer
  Tags: opel
 6. Abarth en Stellantis Motorsport slaan handen ineen voor krachtigste Abarth ooit

  Autonieuws 8 februari 2024

  Abarth en Stellantis Motorsport kondigen met trots een nieuwe samenwerking aan met als doel een nieuwe standaard te zetten in de wereld van elektrische auto's. Het resulteert in de krachtigste Abarth ooit met 176 kW (240 pk). De samenwerking is een eerbetoon aan Abarth's

  Lees meer
  Tags: abarth
 7. Škoda introduceert sportieve en aantrekkelijke geprijsde Enyaq RS Edition

  Autonieuws 8 februari 2024

  De Enyaq Coupé was tot nu toe het enige elektrisch aangedreven model van Škoda dat de sportieve RS-badge droeg. Maar nu is ook de Enyaq SUV er als sportieve RS Edition, mét de 220 kW/299 pk sterke aandrijflijn en vierwielaandrijving. Beide sportieve Enyaq RS-modellen zijn direct uit voorraad leverbaar als dynamische RS Edition. Daarmee bieden ze niet alleen qua prestaties, maar ook in luxe de overtreffende trap.

  Lees meer
  Tags: skoda
 8. Twee awards voor Kia op CES 2024

  Autonieuws 8 februari 2024

  Kia kijkt terug op een succesvolle deelname aan de Consumer Electronics Show (CES) 2024 in Las Vegas. Het merk presenteerde er onder meer de allesomvattende Platform Beyond Vehicle-strategie en een groot aantal veelbelovende conceptmodellen. Kia wil met het meerfasige plan een revolutie teweegbrengen in de mobiliteitswereld en tegelijkertijd de ambities van Hyundai Motor Group waarmaken op het gebied van software-defined everything (SDx), robotica, Advanced Air Mobility (AAM) en autonoom rijden.

  Lees meer
  Tags: kia
 9. Volkswagen levert 4,78 miljoen auto’s af in 2023

  Autonieuws 8 februari 2024

  2023 was een uitzonderlijk jaar voor Volkswagen. Wereldwijd vonden maar liefst 4,78 miljoen nieuwe Volkswagens hun weg naar gelukkige eigenaren en in Nederland waren we afgelopen jaar zelfs het bestverkochte merk. Een prestatie die we moeilijk kunnen uitdrukken in woorden alleen. Om de enorme aantallen in het juiste perspectief te plaatsen, duiken we wat dieper in de cijfers.

  Lees meer
  Tags: volkswagen
 10. Nieuwe Ford Transit Courier verhoogt productiviteit met meer capaciteit en connectiviteit

  Autonieuws 8 februari 2024

  Ford Pro is gestart met de levering van de volledig nieuwe Transit Courier in Europa. De compacte bestelwagen verhoogt de productiviteit van klanten dankzij het 25% toegenomen laadvolume en een hoger laadvermogen ten opzichte van het uitgaande model. Daarmee is de laadruimte van de nieuwe Transit Courier geschikt voor het vervoeren van twee europallets.

  Lees meer
  Tags: ford transit courier