Autonieuws

 1. McLaren Senna: compromisloze supercar Ultimate Series

  Autonieuws 10 december 2017

  Het nieuwste model uit de McLaren Ultimate Series is een feit. De Senna is ontworpen als compromisloze circuitauto die tevens geschikt is voor alledaags gebruik op de weg.

  Lees meer
 2. Opel Grandland X krijgt twee nieuwe topuitvoeringen

  Autonieuws 9 december 2017

  Opel introduceert twee nieuwe topuitvoeringen van de Grandland X: de tweeliter dieselmotor en de Ultimate met comfortabele uitrusting.

  Lees meer
  Tags: opel grandland x
 3. Autonieuws overzicht week 49

  Autonieuws 9 december 2017

  De langverwachte, sportieve SUV Lamborghini Urus is eindelijk verschenen. In de Nederlandse showrooms arriveren ook de nodige SUV's en sportieve modellen. Daarvan hebben we de aaibare Citroën C3 Aircross in een rijtest aan de tand gevoeld. Dit en meer in ons weekoverzicht.

  Lees meer
 4. Zelfrijdende Renault Symbioz komt tot leven

  Autonieuws 8 december 2017

  Renault heeft een rijdend prototype gebouwd van de Symbioz. Het merk liet dit studiemodel eerder dit jaar al zien op de autoshow van Frankfurt, maar de auto komt nu pas tot leven.

  Lees meer
 5. Renault introduceert nieuwe benzinemotor, Scénic krijgt primeur

  Autonieuws 8 december 2017

  Renault komt met een nieuwe benzinemotor, die volgend jaar in stappen wordt uitgerold over het hele gamma. De Scénic krijgt de primeur, in maart.

  Lees meer
  Tags: renault scénic
 6. Slechts zes stuks Seat Leon Cupra R naar Nederland

  Autonieuws 8 december 2017

  Veel exclusiever wordt een Seat niet. Van de Leon Cupra R komen zes exemplaren naar ons land. De prijs is nu bekend: 56.950 euro.

  Lees meer
  Tags: seat leon
 7. Jaguar opent orderboeken I-Pace in maart

  Autonieuws 7 december 2017

  Jaguar voert op dit moment de laatste tests uit met de I-Pace, de elektrische uitvoering van de E-Pace. De onthulling is begin 2018 en vanaf maart is de SUV te bestellen.

  Lees meer
 8. BMW legt namen voor elektrische modellen vast

  Autonieuws 6 december 2017

  BMW zet zijn grootse plannen met elektrisch aangedreven i-modellen kracht bij. Het merk heeft de namen i1 tot en met i9 én ix1 tot en met ix9 vastgelegd.

  Lees meer
  Tags: bmw elektrische auto
 9. Nieuwe Dacia Duster nauwelijks duurder

  Autonieuws 6 december 2017

  Dacia heeft de prijzen van de nieuwe Duster vastgesteld. De nieuwe SUV is slechts enkele honderden euro’s duurder dan het uitgaande model.

  Lees meer
  Tags: dacia duster
 10. Lexus LF-1 is voorbode nieuwe, luxe SUV

  Autonieuws 6 december 2017

  Lexus kijkt alvast vooruit naar 2018. Het autojaar begint traditioneel met de autoshow van Detroit in januari. Daar presenteert het merk de LF-1 Concept, waarvan we nu alvast een stukje mogen zien.

  Lees meer
  Tags: lexus hybride