Mijn Autokopen.nl

Autonieuws

 1. Sterk verbeterde range voor de volledig elektrische Volvo XC40 en C40

  Autonieuws 20 maart 2023

  Met ongewijzigde prijzen is de range van de Volvo XC40 en C40 Single Motor Extended Range en Twin Motor sterk toegenomen. De XC40 kent nu een maximale range van 572 km en voor de C40 is dit zelfs 581 km.

  Lees meer
  Tags: volvo
 2. Nieuwe elektrische auto's

  Autonieuws 20 maart 2023

  We maken ons op voor een golf aan elektrische auto’s. De tijd dat alleen Tesla heerste in het land der geëlektrificeerde vehikels is allang voorbij. De meeste automerken

  Lees meer
  Tags: dacia ford mustang kia opel corsa tesla
 3. ID. 2all concept: een elektrische Volkswagen in de compacte klasse

  Autonieuws 17 maart 2023

  Met de ID. 2all concept geeft Volkswagen een realistisch voorproefje van een nieuwe elektrisch aangedreven compacte auto die in 2025 op de markt komt. Deze elektrische Volkswagen is net zo ruim als een Golf, heeft een actieradius van maximaal 450 kilometer* en staat bol van de hightech. Daarbij laat het studiemodel zien welke designrichting Volkswagen in slaat.

  Lees meer
  Tags: volkswagen
 4. De Kia EV9: baanbrekende elektrische SUV met gedurfd en elegant design

  Autonieuws 16 maart 2023

  Kia heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe EV9, de nieuwe elektrische SUV van Kia met drie volwaardige zitrijen. Voor Kia markeert het topmodel een belangrijke stap in de transformatie van het merk naar een rol als aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen.

  Lees meer
  Tags: kia
 5. Porsche boekt recordwinst en verwacht verdere omzetgroei

  Vorig jaar verkocht het Duitse merk bijna 310 duizend auto’s, bijna 2,6 procent meer dan in 2021.

  Autonieuws 15 maart 2023

  Porsche boekte in 2022 diverse records, zo blijkt uit de jaarcijfers over 2022, die vandaag werden bekendgemaakt. Ook omzet en winst stegen tot recordhoogte. De omzet was 37,6 miljard euro, de winst 6,8 miljard euro (18,1%).

  Lees meer
  Tags: porsche
 6. Kleine elektrische auto's

  Autonieuws 13 maart 2023

  Wanneer je in stedelijk gebied woont of je bent er vanwege je werk veel te vinden, dan ben je te vaak afhankelijk van het openbaar vervoer. Ondanks dat het reizen per trein soms best gemakkelijk is, ben je overgeleverd aan tijden en beschikbare zitplaatsen. Vertragingen neem je op de koop toe.

  Lees meer
  Tags: honda mini mini peugeot 208 renault twingo smart fortwo
 7. Kia Niro overall winnaar ‘Women’s World Car of the Year’ verkiezing

  Autonieuws 9 maart 2023

  Tijdens de ‘Women’s World Car of the Year 2023’-verkiezing is de nieuwe Kia Niro bekroond met de ‘Beste auto ter wereld voor 2023’ award. De bekendmaking van de winnaar vond plaats op Internationale Vrouwendag 2023.

  Lees meer
  Tags: kia
 8. Elektrische cabrio's

  Autonieuws 8 maart 2023

  Elk jaar, al aan het begin van de lente, begint het bij veel autoliefhebbers dan toch weer te kriebelen. Het rijden in een cabrio met het dak open. De heerlijk frisse voorjaarsgeur opsnuiven terwijl de wind je haren lekker door de war wappert. Voor een aantal mensen die dat gevoel ook willen ervaren een goede reden om dan toch maar eens een tweede auto aan te schaffen om in het weekend fijn mee te toeren

  Lees meer
  Tags: citroën fiat smart fortwo cabrio tesla roadster
 9. VW reageert op prijsoorlog met prijsverlaging ID.3

  Autonieuws 7 maart 2023

  Volkswagen gaat het basismodel van de VW ID.3 herlanceren en op de markt brengen voor een prijs die onder de 40 duizend euro ligt, zo melden diverse Duitse media.

  Lees meer
  Tags: volkswagen