Autonieuws

 1. Nieuwe Kia Soul debuteert in Los Angeles

  Volgend jaar in Nederland verkrijgbaar

  Autonieuws 18 november 2018

  De nieuwe generatie Kia Soul komt eraan! Met een teaserafbeelding warmt het Koreaanse merk ons op voor de onthulling. Die vindt over ruim een week plaats op de Los Angeles Auto Show.

  Lees meer
  Tags: kia soul la auto show 2018
 2. Lamborghini SC18 Alston: uniek en krachtig

  Ontworpen door motorsportafdeling Squadra Corse

  Autonieuws 17 november 2018

  Voor het eerst in de geschiedenis van Lamborghini is de motorsportafdeling Squadra Corse betrokken bij het ontwerp van een straatmodel. Deze SC18 Alston is dan ook vooral bedoeld om mee te spelen op het circuit.

  Lees meer
  Tags: lamborghini
 3. Autonieuws overzicht week 46

  Prijzen nieuwe modellen, rijtest Opel Combo Tour

  Autonieuws 17 november 2018

  Het is druk in de Nederlandse showrooms. Nieuwe modellen arriveren, wij geven je de prijzen. Er zijn meer nieuwkomers op komst. Het is tevens de tijd om de wintercheck uit te laten voeren en zomer- voor winterbanden te verruilen. Dit alles in ons weekoverzicht - plus een rijtest van de Opel Combo Tour.

  Lees meer
 4. Prijzen nieuwe BMW Z4 vrijgegeven

  Sportieve roadster vanaf 52.214 euro.

  Autonieuws 16 november 2018

  Prijzenregen bij BMW: na de nieuwe 3 Serie weten we nu ook wat de Z4 gaat kosten. Het instapmodel, de Z4 sDrive20iA met 197 pk, is er vanaf 52.214 euro.

  Lees meer
  Tags: bmw z4
 5. Prijzen nieuwe BMW 3 Serie bekend

  Prijslijst begint bij 46.179 euro

  Autonieuws 16 november 2018

  De nieuwe BMW 3 Serie heeft een prijs, ook is er meer bekend over de uitrustingen. De standaarduitrusting omvat een groot aantal veiligheidsssystemen en de nodige luxe. De 330i, 320d en 320d xDrive zijn per direct te bestellen bij de BMW-dealer.

  Lees meer
  Tags: bmw 3 serie
 6. Toyota Corolla Sedan komt naar Nederland

  Compacte sedan officieel onthuld, komt als hybride

  Autonieuws 16 november 2018

  Na een paar teaser-afbeeldingen is de Toyota Corolla Sedan nu definitief. De neus is anders dan de laatste teaser doet vermoeden, maar wijkt alsnog af van de hatchback en Touring Sports. Het is ook duidelijk dat de Corolla Sedan naar Nederland komt, waarbij een hybride aandrijflijn de enige motorisering is.

  Lees meer
  Tags: toyota corolla
 7. Gelekt: Jeep Gladiator is Wrangler Pick-up

  Nieuwsgierige forummers maken foto’s buit

  Autonieuws 15 november 2018

  Dat een pick-upversie van de Jeep Wrangler aanstaande is beschouwden we als publiek geheim. Met de eenvoudige vormgeving van het basismodel in gedachten is het ook niet moeilijk om je voor te stellen hoe iets dergelijks eruit kan zien. Toch is the real thing uiteindelijk wat je wilt en net als de onthulling echt bijna daar is… is ‘ie er al. Dit is, gelekt en wel, de Wrangler Pick-up. Vanaf nu officieel bekend als Jeep Gladiator.

  Lees meer
 8. Vernieuwde Lexus RC heeft een prijs

  Vanafprijs net onder de 49 mille

  Autonieuws 14 november 2018

  Bij Lexus kun je de vernieuwde RC 300h nu bestellen. De vanafprijs blijft hetzelfde, net onder de 49.000 euro. Er zijn vijf uitrustingsniveaus.

  Lees meer
  Tags: lexus rc
 9. Nieuwe Aston Martin-SUV heet DBX

  Komt pas Q4 2019, maar rijdt al rond…

  Autonieuws 14 november 2018

  Ook het edele Aston Martin moet eraan geloven: in het vierde kwartaal van 2019 presenteren de Britten een SUV. De naam is definitief vastgesteld als DBX en prototypes zijn al uitgebreid aan het testen, zo bewijst een door het merk zelf vrijgegeven video.

  Lees meer
  Tags: aston martin
 10. Nieuwe Range Rover Evoque: voor de draad ermee!

  Nieuwe Land Rover Range Rover Evoque op bijzondere manier geteased.

  Autonieuws 14 november 2018

  Op 22 november aanstaande onthult Land Rover de nieuwe Evoque. Om dat moment groots aan te kondigen zijn er in Londen vier draadmodellen onthuld die de contouren van de nieuwkomer prijsgeven. Ze laten vooral zien dat er in grote lijnen weinig verandert aan het sportieve silhouet.

  Lees meer