MG Rover heeft het nieuwe ontwerp voor de MG ZS gepresenteerd. Het exterieur is door de strakke lijnen en krachtig uitstraling absoluut gedurfd, maar of iedereen m even mooi vindt, is de vraag. MG Rover is zelf in elk geval overtuigd van de grote aantrekkingskracht van de nieuwe ZS sportsedan.


De nieuwe voorbumper, die is voorzien van een opvallende splitter, herbergt tevens geheel nieuwe reflectiekoplampen met dubbelde koplamplenzen voor een betere verlichting. Ook nieuw is de carrosseriekit voor de MG ZS 180, met ventilatieopeningen in de spatborden en bredere wielkasten en dorpels voor de nieuwe 17 inch lichtmetalen multispaaks wielen. Verder is de nieuwe ZS van buiten te herkennen aan zn grotere MG grille en een nieuwe kofferdeksel.


Het interieur

Ook het interieur is aangepakt. Het wordt gedomineerd door een geheel nieuw dashboard en console, een nieuw instrumentarium, nieuwe schakelaars en nieuw ontworpen stoelen.

Op 20 april komt MG Rover met meer productspecificaties, prestaties, prijzen en uitgebreider beeldmateriaal. De nieuwe MG ZS maakt op 27 mei zijn debuut op de Motor Show Live, in het Nec in Birmingham en de levering start in Nederland ergens in juni.