Nog niet in de winkel en nu al op eBay. Een doorn in het oog voor menig handelaar, maar Cadillac werkt er doodgewoon aan mee. Het is dan ook voor een goed doel. De eerste Cadillac BLS wordt geveild op eBay om geld in te zamelen voor het World Food Program.

De unieke veiling van de Cadillac BLS is vandaag van start gegaan en loopt af op 2 april om 21.00 uur Nederlandse (zomer)tijd. De actie maakt onderdeel uit van een uitgebreide internetcampagne van Cadillac. Bulent Polat, Manager Sales Promotion & CRM van Cadillac & Corvette Europe: “We komen zo op een andere manier voor het voetlicht bij de internetbezoeker dan men zou verwachten van een merk als Cadillac. Het enorme bereik van eBay draagt bovendien weer bij aan de bekendheid van zowel het merk als het model.”

Naast de veiling op eBay heeft Cadillac ook een speciale internetsite voor de BLS ontwikkeld: cadillac-bls.com. Hier krijgen bezoekers meer informatie over de auto, kunnen ze een proefrit aanvragen, een 3D 360 graden configurator bekijken en wallpapers en screensavers downloaden. Ook voor de nieuwe Escalade heeft Cadillac alvast een aparte website online gezet. Op www.cadillaceurope.com/escalade staat onder meer uitgebreide informatie over het model en een spelletje waarmee u kans maakt zo’n kolossale SUV te winnen.